Plüss bagoly melegíthető meggymag párnával 3féle 20cm

Plüss bagoly melegíthető meggymag párnával 3féle 20cm

Oldalunk csak viszonteladóknak, árak regisztráció után.

Raktáron

Oldalunk csak viszonteladóknak, árak regisztráció után.

Leírás

Plüss bagoly melegíthető meggymag párnával 3féle 20cm.

Használati utasítás – TEDSY meggymagtasakkal

A termék egy meggymagos tasakot tartalmaz, amely alkalmazkodik a test alakjához. Az eltávolításhoz húzza szét a tépőzárat a játék hátsó oldalán. A meggymaggal töltött tasak kétféleképpen használható – melegítve és hűtve. Gyerekek és felnőttek részére egyaránt alkalmas. Melegítve rendkívül jól megtartja a hőt, és pontosan ott segít, ahol szükség van rá – nyaki fájdalomra, hátfájásra, fejfájásra, menstruációs fájdalmakra, megfázásra, csecsemők gyomorgörcsére, kólikás fájdalmára, de lábmelegítésre és még sok másra is. Lehűtve hideg borogatásként is használható sportsérülések, zúzódások, ficamok, stb. esetén.

Használat – Melegítve

Meleg borogatásként a tasak alkalmas csecsemők és kisgyermekek kólikás fájdalmaira, babaágy, kiságy vagy babakocsi melegítésére. Enyhítheti a baba hasfájását, ha egyszerűen ráhelyezi vagy finoman masszírozza a baba hasát a tasakkal. A meggymagok a hőleadáson túl a hasat gyengéden masszírozzák.

Felnőtteknél megfázáskor, menstruációs fájdalom, hasi- és ízületi fájdalom, nyak-, váll- vagy hátfájás esetén alkalmazható. Ügyeljen arra, hogy a bármikor használt sütő száraz és tiszta legyen, hogy elkerülje az anyag károsodását, esetleges megégését.

A tasak felmelegítése mikrohullámú sütőben:

Melegítés előtt vegye ki a meggymagos tasakot a játékból, és helyezze be a mikrohullámú sütőbe (800 watt 70 másodpercre). Ezután vegye ki a tasakot a mikrohullámú sütőből és hagyja kihűlni, mielőtt visszatenné a játékba. A tasak hőmérséklete nem lehet magasabb, mint a normál kézhőmérséklet. Tartsa egy ideig a tasakot a kezében, hogy ellenőrizze annak hőmérsékletét.

A tasak felmelegítése elektromos sütőben:

Ügyeljen arra, hogy a sütő száraz és tiszta legyen, hogy elkerülje az anyag károsodását, esetleges megégését. Melegítse elő a sütőt 100°C-ra. Melegítés előtt, vegye ki a meggymagos tasakot a játékból, és tegye egy tiszta tepsire.

Helyezze a tepsit a sütő közepére. Hagyja a tasakot a sütőben legfeljebb 15 percig. Ezután vegye ki a sütőből és hagyja kihűlni, mielőtt visszatenné a játékba. A tasak hőmérséklete nem lehet magasabb, mint a normál kézhőmérséklet. Tartsa egy ideig a tasakot a kezében, hogy ellenőrizze annak hőmérsékletét.

Használat – Hűtve

A meggymagos tasakot fejfájás, zúzódások és ficamok esetén ajánlott hideg borogatásként használni.

A tasak hűtése:

Hűtés előtt vegye ki a meggymagos tasakot a játékból, hideg borogatásként használva a tasakot néhány percre helyezze a fagyasztóba, behelyezés előtt tegye műanyag zacskóba, hogy elkerülje, hogy az átnedvesedjen, vagy átázzon.

Figyelmeztetések a termék biztonságos használatához:

– Soha ne használja külön a meggymagos tasakot, ha nincs a játékban.

– Cserélje ki a meggymagos tasakot újra, ha a régi elöregedett, vagy színe megváltozott. Ennek oka lehet a nem megfelelő használat (túlmelegítés).

– Csak az eredeti tölteléket és tasakot használja.

– A meggymagos tasakot csak tiszta és száraz játékba helyezze be.

– Amikor gyermeke a plüssel játszik, vegye ki a meggymagos tasakot a játékból.

– Ne használja koraszülött vagy egy hónaposnál fiatalabb babáknál!

További információk

Tipus

Rózsaszín, Barna, Kék

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„Plüss bagoly melegíthető meggymag párnával 3féle 20cm” értékelése elsőként

Készleten összesen: 97 Cikkszám: AM984049 Kategóriák: , Címke: