Plüss berni pásztor interaktív kutya 23cm

Plüss berni pásztor interaktív kutya 23cm

Oldalunk csak viszonteladóknak, árak regisztráció után.

Raktáron

Oldalunk csak viszonteladóknak, árak regisztráció után.

Leírás

Plüss berni pásztor interaktív kutya 23cm.

Interaktív Plüss kutya.

Miközben simogatod kellemes hangot ad, csóválja a farkát és mozgatja a fejét.

Hogyan működik?

Az aktiváláshoz távolítsa el a biztonsági csíkot. A termék 3 db AA elemet (LR06) tartalmaz. Ha az elemek lemerülnek cserélje ki azokat a csomagoláson látható módon. A kapcsoló plüss belsejében található akkumulátor tartón van (be/ki). A mellékelt elemek csak bemutató célokat szolgálnak. A lemerült akkumulátor nem ok a panaszra, nem garanciális.

2 hónapos kortól ajánlott. Semmilyen rögzítő vagy csomagolóanyag nem része a játéknak, és a gyermekek biztonsága érdekében el kell távolítani. Használat előtt és szennyezés esetén nedves ruhával tisztítsa meg. Őrizze meg az utasítást, fontos információkat tartalmaz. Nem tartalmaz veszélyes anyagot. A termék, vagy annak színei eltérhetnek a csomagoláson találhatótól.

Figyelmeztetés!

Az elemeket a gyermekektől tartsa távol. Az akkumulátor cseréjét és töltését felnőtteknek kell végezni. Ha a termék nincs használatban, az elemeket el kell eltávolítani! Ha az elem lemerült előírt módon kell ártalmatlanítani. Ne dobja tűzbe az akkumulátorokat, mert az robbanásveszélyes! Az elemeket megfelelő polaritással helyezze be az utasítások szerint, ne keverje különböző típusokat, régi és új elemeket. Ne használjon újratölthető elemet és lúgus elemet egyszerre.

 

Gyártási hely: Kína

Értékelések

Még nincsenek értékelések.


„Plüss berni pásztor interaktív kutya 23cm” értékelése elsőként

Elérhetőség: 3 készleten Cikkszám: RA194274 Kategória: Címke: