Rólunk

Tisztelettel köszöntjük kedves látogatóinkat a weboldalunkon!

Nagy örömünkre szolgál, hogy már több mint 10 éve az újabbnál újabb termékeinkkel, mosolyt és boldogságot tudunk a hétköznapokba varázsolni, kicsiknek-nagyoknak egyaránt.
Cégünk teljes csapata azon dolgozik, hogy kiváló minőségű termékek kerüljenek a boltok polcaira, természetesen nem megfeledkezve az egyre nehezedő körülményekről, mely megkívánja tőlünk a mindenki számára elérhető árakat.
Hitünk erős abban, hogy szeretet és mosoly nélkül mit sem ér a világ, ezért elhivatott munkánkkal szeretnénk mi is a lehető legtöbbet tenni érte.
Plüssállataink minőségét és értékállósságát folyamatosan kis tesztcsapatunk végzi, melynek a hét megszállott tagja, gyermekeink: Lilla és Dóra, valamint Bence, Gergely, Bálint, Márton és Gábor.

Reméljük, termékeinkkel elnyerjük az Önök tetszését is, és mielőbb viszont láthatjuk webáruházunkban!

Filozófiánk 10 éve változatlan: „Kimagasló minőség, elérhető áron!”

Az ország legnagyobb plüss játékmackójának hitelesített rekordját a 3×0,9×1,5 méteres méretű, közel 80 kg tömegű macival a Bear-Impex Hungary Kft. tartja.

 

Kovács Gábor                                                                                                            Projcs Tamás
Ügyvezető, tulajdonos                                                                                            Ügyvezető, tulajdonos
„A legkedvesebb plüssállatom egy Teddy mackó,
amit még a cégünk alapításakor egyik gyártónktól
kaptam.”

Translate »

Kosár

A kosár üres.

Részösszeg
Ft0.00
Elküld
0